Advertentienummer: V2034

Advertentie details

Thema (soort werk):
Verkoop / Uitleen
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Weekend
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor onze winkel zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers voor de verkoop van Fair Trade producten. Heb jij interesse in een leuke baan in de Fair Trade Shop in de Beekstraat, meld je dan aan voor een gesprek. De hoofdtaak is natuurlijk de verkoop van artikelen uit de Derde Wereld, maar er zijn ook ondersteunende taken. Deze laatste kunnen in de reguliere werktijd worden gedaan.

Heb je bepaalde kwaliteiten die van pas kunnen komen in een ideologische omgeving als een wereldwinkel (nu dus Fair Trade Shop), dan ben jij degene die wij zoeken.

Tegenprestatie

Je wordt lid van een enthousiast team dat vol idealen zit en zich graag inzet voor het goede doel. Op zich is dat al een fantastische tegemoetkoming omdat je weet dat er mensen elders een gelukkiger bestaan kunnen opbouwen dankzij jouw inzet.

Als je onkosten hebt gemaakt worden deze vergoed. Ook is er een jaarlijkse, gezellige medewerkersdag. Buiten dat kun je ook na enige tijd werkzaam te zijn geweest in de Fair Trade Shop ook rekenen op een mooie medewerkerskorting als je graag een artikel wilt kopen.

De Fair Trade Shop is een ANBI-instelling, waardoor je gebruik kunt maken van belastingaftrek.