Advertentienummer: V2337

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Onze vrolijke cliënt – begin 20 – kijkt er naar uit om samen met een vrijwilliger boccia te spelen. Boccia is een balspel dat lijkt op jeu de boules. Het spel wordt met leren ballen binnen gespeeld. De vrijwilliger helpt daar waar nodig is en maakt er samen met de cliënt een sportieve activiteit van! Dit wordt vooral in een gezellige en ontspannen sfeer. Spreekt deze vacature je aan? Dan ben je van harte welkom om te helpen!

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Functie eisen:
Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die energie uitstraalt, sociaal is ingesteld, goed kan luisteren en in gesprek met mensen kan gaan, kan stimuleren en oog heeft voor sfeer en gezelligheid. 

Verder:
- Ervaring en affiniteit met balspelen;
- Inlevingsvermogen in- en affiniteit hebben met de doelgroep;
- Respectvolle bejegening;
- Goed met cliënten kunnen omgaan; uit kunnen gaan van de mogelijkheden van de cliënt;
- Betrouwbaar;
- Afspraken nakomen.

 Bijzonderheden: 

Het inleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de organisatie.

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel.

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.