Advertentienummer: M2338

Advertentie details

Thema:
Coaching/ begeleiding
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Praatje maken
Terrasje pakken
Uitstapje maken
Bijzonderheden:
Rolstoelafhankelijk
Wanneer:
In overleg
Waar:
Weert Midden
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Samen naar de film gaan? Wat vindt hij dat toch geweldig! Onze vrolijke, mannelijke cliënt – begin 20 - is op zoek naar een maatje om gezellig samen naar de bioscoop te gaan! Hij zou het erg fijn vinden om een filmpje te pikken en vooraf en/of achteraf ergens samen iets te gaan drinken. Ergens samen wat te kletsen onder het genot van een drankje! De heer verplaatst zich middels een duwrolstoel/elektrische rolstoel. Spreekt u deze vacature aan? Dan bent u van harte welkom!

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Functie eisen:
Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die energie uitstraalt, sociaal is ingesteld, goed kan luisteren en in gesprek met mensen kan gaan, stimuleren en oog heeft voor sfeer en gezelligheid. 

Verder:
- Inlevingsvermogen in- en affiniteit hebben met de doelgroep;
- Respectvolle bejegening;
- Goed met cliënten kunnen omgaan; uit kunnen gaan van de mogelijkheden van de cliënt;
- Betrouwbaar;
- Afspraken nakomen.

Bijzonderheden:
Het inleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de organisatie. 

In onderling overleg.

 

Tegenprestatie

Tegenprestatie
Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel.

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.