Advertentienummer: K2350

Advertentie details

Thema:
Besturen / Management
Vorm:
Activiteit door of via Punt Welzijn
Cursus / Training / Workshop
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

update: Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus wordt deze workshop verzet naar een latere datum. Je kan wel aanmelden om je interesse in de workshop kenbaar te maken. We nemen dan contact met je op zodra een nieuwe datum bekend is.

Tijden veranderen en dus ook het verenigingsleven. Dat vraagt nieuwe manieren van besturen. Welke nieuwe vormen van besturen en organiseren zijn er? Hoe bepaal je als bestuur de koers? Hoe kun je veranderingen in gang zetten? Deze vragen komen aan de orde in de workshop Besturen in beweging, die Punt Welzijn op 30 maart organiseert in samenwerking met de SESAM-academie.

De workshop wordt verzorgd door Annet Schreurs, adviseur SESAM-academie en is gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in Weert en Nederweert. De SESAM-academie is expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken bij vrijwilligersorganisaties.

Het is de bedoeling dat de aanwezige bestuurders na de workshop binnen hun organisatie aan de slag gaan met de verkregen tips. Hierbij kunnen zij ondersteuning krijgen van medewerkers van Punt Welzijn. Een aantal van deze medewerkers is ook bij de workshop aanwezig. Na drie maanden vindt een terugkombijeenkomst plaats waarin de besturen hun ervaringen met elkaar kunnen delen. De datum voor die bijeenkomst wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld.

De gratis workshop Besturen in beweging vindt plaats op maandag ....(nieuew datum volgt) van 19.00 tot 21.00 (inloop vanaf 18.45), locatie Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, Weert. Per bestuur kunnen zich twee personen aanmelden en er kunnen maximaal 7 besturen meedoen. Zijn er meer aanmeldingen, dan bekijken we de mogelijkheid voor een extra bijeenkomst.

Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn (klik hier). Of stuur een mail naar goedbezig@puntwelzijn.nl ovv de naam van de workshop, aantal deelnemers en telefoonnummer. Heb je al vragen voor tijdens de workshop, laat dat ons dan vooraf al weten via het aanmeldformulier of de mail.

Tegenprestatie

Heb je een interessant idee voor een workshop? Of wil je zelf een gratis workshop verzorgen? Neem dan contact op met Punt Welzijn.