Advertentienummer: V2390

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Hulpverlening
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Maandelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen  de groepswoningen van woonzorgcentrum Nedermazehof zijn wij op zoek naar vrijwilligers die  ondersteuning willen bieden tijdens de activiteiten. Denk hierbij aan b.v. ontbijt verzorgen, koffie inschenken, wandelen, een spel spelen met de bewoners of een praatje maken. Ook ondersteuning bij de warme maaltijd en het koken is mogelijk.

Naast de vaste verzorging (die altijd aanwezig is)  kunnen vrijwilligers middels hun extra aandacht en ondersteuning bijdragen aan het welbevinden van onze clienten.

Affiniteit met (dementerende) ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, eigen initiatief zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze kwetsbare ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat bewoners zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar en gewaardeerd werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd  en krijgen daarnaast o.a. reiskosten, een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.