Advertentienummer: V2403

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Kunst / Cultuur
Organiseren
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Link verbindt. Hoe? Dat hangt op de eerste plaats af van jou als gastgever. Wij gaan er vanuit dat, als je wilt helpen om  mensen  met elkaar te verbinden,  je je openstelt voor de ander. Oprechtheid en vertrouwen zijn het fundament. Taken hebben we eigenlijk niet. Samen overleggen leidt tot plannen en akties.

Lichtpunt voorjaar 2021:

Nu er vesoepelingen zijn en komen (hopen we) onstaan er weer contactmomenten. Gewoon weer samen koffie drinken en Nederlands spreken maar dan in een een-op-een-contact en nog niet samen met anderen. Dat geldt ook voor ons als vrijwilligers: we overleggen al over de plannen voor de toekomst. Dus nieuwkomers van harte welkom !

We hebben al sinds 2017  ervaring.  De dingen die we doen zijn o.a.:

* bij toerbeurt aanwezig zijn op onze inloop-avonden. (In de coronatijd helaas tijdelijk gestopt)

* samen praten over wat er te doen is in Nederweert en hoe dat past bij de de interesse. Als het kan, daarbij helpen. Bijvoorbeeld samen contact maken met een vereniging.

* met ons groepje vrijwilligers themabijeenkomsten voorstellen en /of organiseren.

* meedenken over langetermijnakties zoals o.a. Internationale Vrouwendag en Braderie. Volgen van ontwikkelingen zoals die bij Movisie of Spil in de Wijk. Op het gebied van financiën zijn dat: subsidies / sponsors en ambassadeurschap. Communicatie/p.r. via de (eigen) media en bereikbaarheid op maat.

Tegenprestatie

Waardering en grote kans dat jouw creativiteit werkelijkheid wordt.