Advertentienummer: V2413

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Kunst / Cultuur
Voor wie:
Individuen
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd
Waar :
Regio Weert

Lange omschrijving

Op de maandag zoeken wij naar een vrijwilliger die ons kan bijstaan bij de schilderactiviteit. Hier zou het fijn zijn als u enige kennis bezit over schilder-/ tekentechnieken en dit ook met geduld kunt overbrengen naar onze cliënten. Ook zijn er mogelijkheden om groep(jes)gewijs workshops te geven samen met de betreffende begeleider. De groep schildert/tekent op de maandagochtend tussen 09.30 en 12.15 uur en op de maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur. Een hele dag assisteren kan natuurlijk ook!

Wat vragen wij van u:
- kennis van schilder/ tekentechnieken en/ of
- creatief aangelegd
- goede Nederlandse taalkennis
- geduld

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel.
Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.