Advertentienummer: V2422

Advertentie details

Thema (soort werk):
Evenement
Kunst / Cultuur
Wanneer:
Jaarlijks
Waar :
Elders
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wat houden deze taken in?

• Als productiemedewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het voorbereiden van het evenement op de diverse locaties, inrichten locaties, het afstemmen met de medewerkers techniek en artiest(en), het waar nodig helpen bij technische zaken, het bestellen van de maaltijden voor vrijwilligers, technici en artiesten en stem je je werkzaamheden af met de artistiek verantwoordelijke. Fysiek sterk zijn heeft een pré omdat er ook vaker sjouwwerk verricht dient te worden. Tot slot de bereidheid om tijdens de uitvoering van het festival lange dagen te maken.

• Bij locatiewerving ga je op zoek naar nieuwe bijzondere locaties in het speelgebied van het Limburg Festival, dit in nauwe afstemming met de artistiek leider. Dit kan voor een expliciete voorstelling zijn maar ook voor minder specifieke locaties. Je legt de contacten met de eigenaar van de locatie, je gaat je ter plekke informeren (al of niet met het desbetreffende gezelschap) en maakt de afspraken met de betrokken partijen.


Wat vragen wij?

• Een enthousiaste man of vrouw met talent in organiseren, plannen, die probleemoplossend kan werken; liefst met enige ervaring. En vooral iemand die de visie van ons festival ondersteunt: samen bijzonder theater op bijzondere locaties aanbieden aan een zo breed mogelijk publiek. 

• Als lid van het kernteam neem je deel aan de vergaderingen die maandelijks plaatsvinden. In de maanden vlak het festival wordt deze frequentie hoger. 

• Je bent volledig beschikbaar tijdens het festival; d.w.z. de hele dag en avond van dinsdag t/m zondag. 

• Je bent betrokken bij de organisatie en reageert accuraat op vragen of acties via mail of app. 

• Je bent stressbestendig, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

• Je bent woonachtig in Midden-Limburg

 

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar: info@limburgfestival.nl.

 

Tegenprestatie

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende vrijwilligersfunctie in een enthousiast gedreven team binnen het meest sympathieke theaterfestival van Limburg. Financieel staat hier de maximale jaarlijkse vrijwilligersvergoeding tegenover.