Advertentienummer: V2436

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Projectmatig
In onderling overleg
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Woonzorgcentrum Zuyderborgh heeft een biljart gekregen en zoekt een vrijwilliger die 1x per week samen met een bewoner gezellig wil gaan biljarten in de gezamenlijke ontmoetingsruimte. Een praatje maken en een kopje koffie drinken hoort er natuurlijk bij. 

We zoeken een vrijwilliger die affiniteit met (kwetsbare ouderen) en geduld heeft. Je hoeft niet heel goed te kunnen biljarten, al is het natuurlijk wel fijn als je het spel en de spelregels enigzins kent.

Dag en tijd in overleg

Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

 

Tegenprestatie

Als biljartmaatje wordt u ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt u een plek waar u gewaardeerd wordt voor uw inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en u krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.