Advertentienummer: M2446

Advertentie details

Thema:
Beweging/sport
Coaching/ begeleiding
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Sporten
Wanneer:
In overleg
Waar:
Altweerterheide
Stramproy
Swartbroek
Tungelroy
Weert Noord
Weert Midden
Weert Zuid
Budschop
Leveroy
Nederweert
Nederweert-Eind
Ospel(dijk)
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Maatje aangeboden

Lange omschrijving

Tijdens de corona periode is het voor een hoop mensen lastig geweest om sociale contacten met vrienden te kunnen onderhouden. Wellicht zo lastig dat het na de corona periode ook niet zo goed lukt. Wil je graag samen sporten en zoek je daarvoor een of meer sportmaatjes? Meld je dan aan bij één van de facebookgroepen die ik heb opgericht.  

Zit je wel of niet bij een sportclub? Jong of wat ouder? Man, vrouw of genderneutraal? Wel of niet kunnen sporten? Weinig vrienden, of kunnen jouw vrienden niet op tijdstippen dat jij wel kunt? Dat maakt allemaal niet uit. Het gaat puur om het samen kunnen gaan sporten.

In eerste instantie zijn de groepen bedoeld voor mensen in de buurt van: Weert, Swartbroek, Ell, Kelpen, Nederweert, Ospel, Tungelroy, Stramproy, Hunsel, Maarheeze, Neeritter, Budel, Budel Dorplein, Budel Schoot, Baexem, Leveroy, Ittervoort, Lozen, Bocholt, Molenbeersel, Kinrooi.

Enthousiast geworden? Word dan lid van onderstaande groep(en). Via deze groepen kun je ook een bericht plaatsen om samen met iemand anders te sporten. Het is algemeen. Dus, je hoeft niet perse iets met mij af te spreken om te sporten, maar je kunt dan met iedereen uit deze groep wat afspreken om te gaan sporten.

Voetbal: https://www.facebook.com/groups/760872434630575

Sport algemeen: https://www.facebook.com/groups/1227984667617853

Tegenprestatie

Ben je zelf niet op zoek naar een sportmaatje maar ken je iemand voor wie dit wel geldt? Maak deze persoon dan attent op de facebookgroepen voor sportmaatje(s).