Advertentienummer: V2448

Advertentie details

Thema (soort werk):
Adviseren
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Technisch / Klussen
Verkoop / Uitleen
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

1 okt 2020 hebben wij de kringloopwinkel GoedGebruiktGoed overgenomen. Tijdens de lockdown hebben we de hele winkel heringericht en zijn nog bezig. Nu we weer wat klanten mogen ontvangen krabbelen we langzaam op uit een moeilijke lockdown periode. Gelukkig zijn onze klanten zeer tevreden en prijzen ons. Om het hier nog leuker te maken en een gezellige werksfeer te houden zoeken we enkele mensen die op vrijwillige basis ons team willen komen versterken.. We zoeken onder andere iemand die onze kledingafdeling wil bijhouden. We hebben ook een boekenhoek die bijgehouden kan worden etc etc. Iemand die het leuk vindt met klanten om te gaan en verkoop wil doen is ook welkom. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Kringloopwinkel heeft ook een maatschappelijke functie. Mensen die om diverse redenen een  afstand hebben tot de arbeidsmarkt, kunnen bij ons zinvol bezig zijn, contact met mensen opbouwen en prettige collega's ontmoeten.

Tegenprestatie

Eten en drinken wordt  door ons verzorgd. Bij gebleken geschiktheid en als we een beetje uit de lockdown opgekrabbelt zijn is een vrijwilligersvergoeding bespreekbaar. Maandelijks krijgt u een tegoedbon voor shoppen in onze winkel. Met verjaardagen, kerst , vakantie etc etc is er ligt er altijd een envelopje voor u klaar.etc.