Advertentienummer: V2462

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen woonzorgcentrum Zuyderborgh zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons team komt versterken.

Op elke dinsdagochtend hebben we een muzikale activiteit, waarbij we onder leiding van live muziek (orgel en gitaar) samen met onze (dementerende )bewoners oude bekende liedjes zingen. Een heel leuke, gezellige en laagdrempelige activiteit.

We hebben vrijwilligers die een muziekinstrument bespelen, clienten halen en brengen, maar zijn nu nog op zoek naar iemand die voor wil zingen en onze mensen kan enthousiasmeren. Je hoeft geen dirigent te zijn, maar het zou fijn zijn als je zelf enthousiast wordt van zingen en op die wijze ook onze bewoners aan het zingen krijgt.

Je werkt samen met andere vrijwilligers en houdt vanzelfsprekend rekening met alle geldende coronamaatregelen.

We horen graag van je. Neem vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne. De koffie staat voor je klaar.

Een keer meelopen/kijken kan natuurlijk ook altijd.

Tegenprestatie

U wordt ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt u een plek waar u gewaardeerd wordt voor uw inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en u krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.