Advertentienummer: V2465

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Regio Weert
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen woonzorgcentrum Hushoven komt op dinsdag de kapster op bezoek. 

We zijn op zoek naar een vrijwillige gastvrouw die onze (dementerende) ouderen kan begeleiden tijdens het uitje naar de interne kapsalon. Extra ondersteuning in de vorm van het halen/brengen van de bewoners, een praatje maken/kopje koffie drinken tijdens het wachten, toezicht houden is erg welkom.

Werktijden zijn op dinsdagochtend

Neem voor meer informatie over deze  vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze ouderen. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons verzekerd, kunnen gebruik maken van de reiskostenregeling en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.