Advertentienummer: V2466

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Kunst / Cultuur
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Samen luisteren is leuker dan alleen. Vooral als het om heel mooie muziek gaat.

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die een klassiek luisteruurtje wil verzorgen voor onze dementerende ouderen. U zoekt een aantal (licht)klassieke muziekstukken uit die u samen met een kleine groep ouderen gaat beluisteren. Onder het genot van een kopje koffie is er ruimte om samen een praatje te maken over de muziek, maar natuurlik zijn onze bewoners ook welkom om naar de mooie muziek te komen luisteren.

Heeft u affiniteit met (licht)klassieke muziek, bent u geduldig en kunt u makkelijk het gesprek aan gaan met onze ouderen, dan horen we heel graag van u. We zouden het heel fijn vinden om samen met u deze activiteit verder vorm te geven.

Dag en werktijden in onderling overleg.

Neem vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne. De koffie staat voor u klaar.

Tegenprestatie

U wordt ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt u een plek waar u gewaardeerd wordt voor uw inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en u krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.