Advertentienummer: K2469

Advertentie details

Thema:
Overige
Vorm:
Cursus / Training / Workshop
Waar:
Budschop
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Bibliocenter organiseert op 30 juni een taalwandeling in Nederweert. De wandeling start om 10.00 uur. Startplaats: Bibliocenter Nederweert. Deelname is gratis. Je komt met eigen vervoer.

Als aanvulling op het Taalcafé van Bibliocenter is er een creatieve variant van taalcoaching ontstaan. De taalwandeling! Samen met de taalvrijwilligers van het Taalcafé op pad gaan en al wandelend het spreken van de Nederlandse taal oefenen. Je bent heerlijk in beweging en, heel belangrijk,  je leert nieuwe mensen kennen.

Om onderweg in gesprek te blijven en structuur te geven aan de taalwandeling, wordt gebruik gemaakt van een wandelkaart met een thema. De wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren, elkaar vragen te stellen en tips om meer over het onderwerp te weten te komen.

 

Tegenprestatie

 Aanmelden

Wil je mee wandelen? In verband met maatregelen van het RIVM is aanmelden verplicht. Om deel te nemen in Nederweert, kun je een appje sturen of bellen naar Toos Jenniskens van Bibliocenter 06-36126111. Je kunt haar ook mailen c.jenniskens@bibliocenter.nl. Om deel te nemen in Maasbracht of Heel kun je contact opnemen met Gaby Hellenbrand, telefoon 06-15317867 of g.hellenbrand@bibliocenter.nl.