Advertentienummer: V2484

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Hulpverlening
Wanneer:
Avond
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen woonzorgcentrum Hushoven is er op elke woensdagavond een Heilige Mis. Deze wordt verzorgd door de pastoor van Laar en start om 19.00 uur.

Er zijn een aantal vrijwilligers aanwezig die onze clienten binnen het woonzorgcentrum halen en brengen, ondersteuning bieden tijdens de viering en b.v. een kopje koffie verzorgen na de viering. 

Wij zijn op dit moment op zoek naar twee vrijwilligers die ons team willen komen versterken. We kunnen m.n. nog hulp gebruiken bij een aantal praktische taken. Denk hierbij aan het ophalen en terugbregen van bewoners en het serveren van een kopje koffie.

Werktijden op woensdag van plm 18.30 - 20.30 uur .

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, Coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.