Advertentienummer: V2485

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Zorg
Wanneer:
Avond
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het is heel sfeervol in de huiskamer als de bewoners van zorgcentrum Hieronymus samen met de vrijwilliger in de vroege avond nog napraten of samen een spelletje spelen. Graag bieden we de bewoners dagelijks tussen 18.30- 20.30 uur zo’n fijn moment! Als gastvrouw/-heer draag je bij aan deze aangename sfeer. 

Heb jij nog een paar uurtjes vrij per week, of ken je iemand die het fijn vindt om bewoners net dat stukje extra aandacht te bieden, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen te kijken naar je ideeën en mogelijkheden.

Affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, eigen initiatief en zelfstandigheid zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!
Tevens kun je je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.


Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.