Advertentienummer: V2485

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Avond
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het is heel sfeervol in de huiskamer als de bewoners van zorgcentrum Hieronymus samen met de vrijwilliger in de vroege avond nog napraten of samen een spelletje spelen. Graag bieden we de bewoners dagelijks tussen 18.30- 20.30 uur zo’n fijn moment! Als gastvrouw/ -heer draag je bij aan deze aangename sfeer. 

Heb jij nog een paar uurtjes vrij per week, of ken je iemand die het fijn vindt om bewoners net dat stukje extra aandacht te bieden, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen te kijken naar je ideeën en mogelijkheden.

Affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, eigen initiatief en zelfstandigheid zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Als gastvrouw/ heer voor onze bewoners wordt je ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt je een plek waar je gewaardeerd wordt voor je inzet en kun je genieten van een mooie attentieregeling. Verdere voordelen zijn o.a. de reiskostenvergoeding en krijg je mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen. Heel waardevol voor deze vrijwilligerstaak is de cursus 'Omgaan met dementie en onbegrepen gedrag'.