Advertentienummer: V2521

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Waar :
Weert Noord
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij zijn voor een vriendelijke jongeman op zoek naar een vrijwilliger (m/v) die hem 1 keer per week van zijn werk op de Edisonlaan in Weert (bedrijventerrein Kampershoek) naar Heythuysen (Magdalenastraat) zou kunnen rijden.

Op de Edisonlaan werkt onze cliënt in een muziekstudio, werk dat hij heel graag doet en wil houden.

Deze jongeman werkt op maandag tot 16.00 uur in Weert. Hij wordt nu wekelijks door familie gebracht, maar deze zou graag voor de middagrit ontlast worden. We willen graag zo spoedig mogelijk starten.

Begeleiders van PSW staan voor je klaar als je vragen hebt.

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan gerust contact op met Rudie Jacobs, begeleider van PSW bij Activiteitencentrum Heytse. Dat kan per mail via: r.jacobs2@psw.nl of 0475-494095

Tegenprestatie

Leuk vrijwilligerswerk in een open organisatie met een goede werksfeer, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet en bijdraagt aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger bij PSW biedt veel plezier en een grote voldoening en/of biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met mensen met een verstandelijke beperking.

PSW hanteert voor vrijwilligers een reiskostenvergoeding, attentieregeling, aansprakelijkheidsverzekering en thema-avonden.