Advertentienummer: V2552

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Natuur / Dieren
Wanneer:
Doordeweeks
Weekend
Waar :
Weert Zuid
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ons centrum wordt veel bezocht door scholen. We vragen van de gastheer/gastvrouw om de scholen een warm welkom te geven. Verder wordt ons centrum veel bezocht door mensen die willen wandelen in het gebied, en bezoekers van  onze (permanente en wisselende tentoonstellingen. De gastheer/vrouw heet deze mensen welkom en geeft informatie over de mogelijkheden in het gebied en het centrum.De werktijden zijn in overleg.

De Stichting) heeft als doelstelling het vergroten van kennis en inzicht in de natuur en het milieu door middel van leerprocessen en informatieoverdracht. Daarmee probeert de Stichting zoveel mogelijk mensen te overtuigen van het belang van een natuurvriendelijk bewustzijn en een duurzame samenleving. De Stichting tracht haar doelen te bereiken door middel van het beheren en exploiteren van een daartoe functioneel gebouw Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man (NMC) en bijbehorende tuin.

 

Tegenprestatie

Gezellige sfeer.

Afwisselend werk.

Leuke contacten met de bezoekers/vrijwilligers.

Wij vragen voor al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, hebben een verzekering voor vrijwillligers afgesloten en sluiten graag een vrijwilligersovereenkomst met je af.