Advertentienummer: M2569

Advertentie details

Thema:
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Fietsen
Knutselen/handwerken
Terrasje pakken
Uitstapje maken
Wanneer:
In overleg
Waar:
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Het zijn voornamelijk kleine, laagdrempelige activiteiten die hij samen met je wil doen. De voorkeur ligt bij klussen//knutselwerken. Samen vissen zou hij ook erg leuk vinden.. Het klussen kan erg uiteenlopend zijn (bouwpakketten in elkaar zetten, knutselen, knutselen met hout, elektrotechnieken, …) Dit kan zowel in de leefgroep als bij jou thuis. Enige handigheid en plezier in het samen aan iets werken zijn wenselijk.

Daarnaast vindt Sjors het ook leuk om gezellig koffie te drinken in  de groep of elders, samen een keer naar de stad gaan (vb. Roermond, Weert, Maastricht), een rondje fietsen, samen vissen of samen een ijsje eten. Sjors kan zelfstandig reizen met het openbaar vervoer of met de taxi.

 Sjors woont met 6 mensen aan de Kapellaan in Heel.en heeft een vlotte babbel. Hierdoor kun je hem misschien wat overschatten. Je kunt altijd op de begeleiders terugvallen voor vragen of ondersteuning. De gewenste dag voor het vrijwilligerswerk is op donderdag overdag. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, iedereen is welkom.

Ben jij degene die humor heeft, duidelijk kan zijn en die zich aan gemaakte afspraken houdt? Dan past deze vacature helemaal bij jou en komen we graag met jou in contact! De groepsbegeleiding ondersteunt je. Zij maken afspraken en onderhouden het contact met je..

Een VOG is verplicht en wordt voor je betaald.

 

Tegenprestatie

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten. Je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!