Advertentienummer: V2606

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Vervoer
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Regio Weert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Heb jij tussen 11.30 en 13.00 tijd om onze aanleunbewoners te begeleiden naar het eetpunt te Ververshof?

Elke dag is er een eetpunt op Ververshof. Een gezellige plek waarbij (aanleun)bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. Binnen het eetpunt zijn medewerkers en vrijwilligers aanwezig die de maaltijd serveren en de bezoekers gastvrij ontvangen. Er zijn een aantal mensen die graag zouden willen aansluiten maar door hun fysieke beperking niet zelfstandig kunnen komen.

We zoeken vrijwilligers die tussen 11.30 en 13.00 uur onze aanleunbewoners kunnen ophalen en begeleiden naar het eetpunt. Een gezellig praatje onderweg hoort hier natuurlijk vanzelfsprekend bij. Wil jij ook eenzaamheid tegen gaan en deze mensen de gelegenheid geven deel te laten nemen aan activiteiten, dan wordt jouw hulp ontzettend gewaardeerd.

Heb je een vast moment in de week tijd, ben je gastvrij en sociaal ingesteld en kan de cliënt rekenen op jouw hulp, neem dan snel contact met ons. We vertellen je graag meer over deze leuke en dankbare vrijwilligerstaak. De koffie staat voor je klaar :)

Tegenprestatie

Voor deze betekenisvolle taak word je ingeschreven als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne.

Dit biedt je een plek waar je gewaardeerd wordt voor jouw inzet, verzekerd bent tijdens je vrijwilligerswerkzaamheden en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen.