Advertentienummer: V2620

Advertentie details

Thema (soort werk):
Bewegen (sport en spel)
Hulpverlening
Vervoer
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Projectmatig
Tijdens vakanties
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Regio Weert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Samen er op uit met de duofiets van Ververshof? Met het zonnetje in de rug en de wind door de haren verken je samen met een van onze bewoners op de duofiets de omgeving. Heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht. Met een uurtje inzet ben je van grote betekenis voor onze bewoners en kan je iemand een echt geluksmoment bezorgen..

Binnen zorgcentrum Ververshof hebben we een mooie electrisch ondersteunde duofiets. We zoeken vrijwilligers die samen met onze bewoners op pad willen gaan met de duofiets, met natuurlijk aansluitend nog samen een kopje koffie drinken.

Hou je van bewegen in de buitenlucht, heb je affiniteit met ouderen en wil je iemand gelukkig maken dan is deze vrijwilligersvacature geknipt voor jou!

Dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Natuurlijk krijg je vooraf 'fietsles' zodat je vertrouwd raakt met de fiets, al kunnen we nu al zeggen dat het lichter en makkelijker is dan het lijkt.

Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Als fietsmaatje voor onze bewoners wordt je ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit bied je een plek waar je gewaardeerd wordt voor jouw inzet en kun je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.