Advertentienummer: K2644

Advertentie details

Thema:
Werving / Selectie
Vorm:
Cursus / Training / Workshop
Waar:
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

In onze maatschappij neemt netwerken een belangrijke plaats in. Bij netwerken maak je optimaal gebruik van je contacten, en ervaar je de kracht van een goed opgebouwd netwerk, bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar ander werk. Tijdens de gratis Walk & Talk netwerkbijeenkomst bij Bibliocenter Weert op 19 september leer je hoe jij je eigen netwerkstijl ontwikkelt. Je krijgt tips en gaat meteen aan de slag. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe contacten en creatieve ideeën. 


De workshop wordt gegeven door Jannine van de Naald van [Talent-en-werk] training en coaching. Netwerken is een vaardigheid en kun je leren. In je zoektocht naar werk is netwerken dé manier om aan werk te komen en goed op de hoogte te blijven van jouw persoonlijke arbeidsmarkt.   
 
Wat is een Walk & Talk? 
Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk. 
 

Tegenprestatie

De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert van 09.30 tot 11.30 uur en hebben elke keer een ander thema. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.