Advertentienummer: V2647

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Groepen
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Zorgcentrum Hieronymus zoekt vrijwilligers voor het spel Boccia, een balspel vergelijkbaar met jeu-de boules.    Het geeft de bewoners veel voldoening actief bezig te kunnen zijn in groepsverband. Een team van vrijwilligers ondersteunt bij het klaarzetten van het spel Boccia,
- het begeleiden van de bewoners tijdens de activiteit en
- het zorgen voor sfeer en gezelligheid tijdens de pauze.

Spreekt het begeiden van de activiteit Boccia je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Alvast hartelijk dank voor je interesse.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Tevens kun je je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne