Advertentienummer: V2650

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Adviseren
Wanneer:
Wekelijks
Waar :
Regio Nederweert
Regio Weert
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Stichting Leergeld Weert, Nederweert en Cranendonck is dringend op zoek naar administratieve coördinatoren. De Stichting Leergeld heeft als doel kinderen in armoede te helpen om mee te kunnen doen op school, sporten, fietsen, muziek maken en met minder zorgen kind zijn en opgroeien. Daarvoor zijn  dagelijks 15 vrijwilligers in de weer om de kinderen in onze regio te helpen.

Alle aanmeldingen, huisbezoeken en het financieel regelen van de steun vragen om een zorgvuldige organisatie en registratie. Een drietal  coördinatoren zijn daar dagelijks mee bezig en door de toename van het aantal aanvragen hebben we dringend extra vrijwilligers nodig. Ben je handig met computersystemen, office, beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden en heb je per week een aantal dagdelen beschikbaar voor vrijwilligerswerk, meld je dan vandaag nog bij lStichting Leergeld.

Je hebt zelf regie over je eigen tijdsindeling, de werkzaamheden kunnen vanuit thuis op elk door jou beschikbaar moment worden uitgevoerd. Je wordt ingevoerd in de systemen en het handboek waarmee we werken.

Tegenprestatie

Je komt in een topteam van vrijwilligers die jaarlijks meer dan 800 kinderen in de regio helpen. We bieden je geen vergoeding maar organiseren elk jaar een aantal gezellige bijeenkomsten en sluiten het jaar gezamenlijk af. 

De glimlach van al die kinderen zorgt voor de grootste voldoening.