Advertentienummer: M2664

Advertentie details

Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Spel spelen/ puzzelen
Terrasje pakken
Uitstapje maken
Wandelen
Winkelen
Bijzonderheden:
Rolstoelafhankelijk
Wanneer:
In overleg
Waar:
Weert Noord
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Els is op zoek naar een lieve vrijwilliger die het leuk vindt om gezellige dingen met haar te ondernemen
Haar voorkeur gaat uit naar een vrouw. Spelletjes spelen vindt ze leuk, en dan met name jokeren en rummikub. Wanneer je van haar wilt winnen moet je van goede huize komen.

Els is een vrouw van 65 jaar van weinig woorden. Althans, dat lijkt zo. Ze heeft een groot gevoel voor humor en een hart van goud. Dit hart moet je wel willen leren kennen!  Els heeft een leven achter de rug van zelfstandig wonen. Daar praat ze niet zo graag over, maar ze weet wel mee te praten over allerlei wereldse perikelen. Ze woont op Paltrokmolen 130 in Weert, is licht verstandelijk beperkt, en leeft vooral haar eigen leven. Els kan goed wandelen maar voor langere afstanden maakt ze gebruik van een rolstoel. De bezoekjes hoeven niet structureel maar kunnen in onderling overleg en op vraag van onze bewoner afgesproken worden (denk bijvoorbeeld aan 1x per maand). Groepsleiding is altijd aanwezig voor ondersteuning en het beantwoorden van je vragen.

Wie zoeken wij?

Ben jij degene die haar gezelschap wil komen houden? Kun jij Els accepteren zoals ze is, heb je humor en ben je oprecht? Wederzijds respect zal de vertrouwensband doen groeien en ervoor zorgen dat er snel een band ontstaat. Bel gauw om een afspraakje te plannen en om te kijken of het klikt!

Tegenprestatie

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!