Advertentienummer: V2667

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Educatie
Wanneer:
Ochtend
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor een van onze clienten. Ze heeft  hulp nodig bij het werken met de computer en het samen uitvoeren van de opdracht. De vrijwilliger moet haar woorden dan opschrijven. Je werkt op maandag en/of donderdagochtend van 9.00-  12.30  uur (Brancheopleiding)

Info:
Onlangs zijn we binnen Dagbesteding Weert gestart met de Branche Opleiding assistent  Facilitair. Deze opleiding is ontstaan in samenwerking met Academie voor Zelfstandigheid in opdracht van VWS.Deze brancheopleiding bieden cliënten meer mogelijkheden om door te stromen naar een mbo-entree opleiding, onbetaalde werkplek of een betaalde baan.

Inmiddels is er een  groep van 10 enthousiaste studenten gestart binnen het Dagbesteding in Weert. De studenten zijn gemotiveerd en trots om op deze manier (weer) passend onderwijs te krijgen. De opleiding duurt ongeveer 1,5 jaar waarin 5 blokken van 12 weken worden behandeld. De studenten gaan aan de slag met de volgende thema's: Werknemersvaardigheden, Ruimtes klaarzetten en schoonmaken, Dienstverlening en onderhoud en Gastheerschap. Er is genoeg ruimte om rekening te houden met ieders leerbehoeften en tempo. De studenten ontvangen een diploma wanneer alle blokken zijn afgerond of een deelcertificaat wanneer ze voor een verkorte opleiding kiezen.

Tegenprestatie

Wat heeft PSW te bieden?
Leuk vrijwilligerswerk in een open organisatie met een goede werksfeer, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet en bijdraagt aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger bij PSW biedt veel plezier en een grote voldoening en/of biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met mensen met een verstandelijke beperking. PSW hanteert voor vrijwilligers een reiskostenvergoeding, attentieregeling, aansprakelijkheidsverzekering en thema-avonden.