Advertentienummer: V2828

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Technisch / Klussen
Wanneer:
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Breng jij onze houtbewerking naar een hoger niveau?

In Sterksel, binnen het unieke Kloostervelden, kun je Berkenlaan 15 vinden. Een dagbestedingslocatie van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe. Hier wordt dagbesteding geboden aan een enthousiaste, uitdagende groep deelnemers met pit.

Binnen deze groep wordt graag gewerkt met hout voor het maken van diverse producten op aanvraag, zoals bijvoorbeeld vogelhuisjes. Om de houtbewerking naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar een handige vrijwilliger die het als een uitdaging ziet om de deelnemers nieuwe technieken te leren. Verder is er naast de houtbewerking natuurlijk ook ruimte voor een praatje en een grapje, want werken binnen Berkenlaan 15 is vooral heel gezellig en er wordt veel gelachen.

We zoeken iemand met kennis over houtbewerking, zodat onze deelnemers zich verder kunnen ontwikkelen en we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Het zou ideaal zijn wanneer een vrijwilliger zich hier één dagdeel per week voor in wil zetten, maar andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar. 

Dus ben jij handig met hout, sta je stevig in je schoenen en kun je een grapje wel waarderen? Dan zoeken wij jou! Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl
Bel: 06-13325079 of 06–8352 4991

Je bent van harte welkom!
Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk. 

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
Een reiskostenvergoeding, 
Een eindejaarsattentie 
Een vrijwilligersfeest
Gratis deelname aan cursussen en workshops
Gratis deelname aan de personeelsvereniging-
Fitnessen tegen gereduceerd tarief 
En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!