Advertentienummer: V1187

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hulpverlening
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Wanneer:
Middag
Avond
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

In de SGL woonvorm Kuyperhof in Weert wonen bewoners die niet (meer) zelfstandig kunnen eten. Ze hebben meer hulp en tijd nodig om te kunnen eten. Het is belangrijk dat dit ook met rust en aandacht gebeurt.

We zoeken vriendelijke vrijwilligers, met affiniteit met mensen, die hierbij ondersteuning willen bieden.

Werkzaamheden zijn: meehelpen met het opscheppen van eten, het eten hapklaar maken en de bewoners helpen met eten. Na afloop meehelpen met opruimen.

Eten is een sociale aangelegenheid, sfeer en gezelligheid is belangrijk, dus een praatje maken, hoort er ook bij.

Hulp is gevraagd van 17.30-18.30 uur. Dit kan op elke dag in de week. Medewerkers zijn erbij aanwezig.

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel. 

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden met name op het gebied van dementie, NAH en afasie.