Advertentienummer: V2898

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Weert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen het eetpunt van de ontmoetingsruimte Nedermazehof zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die ons team komt versterken op donderdag. De werkzaamheden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur.

Ben jij gastvrij en klantvriendelijk, heb je affiniteit met ouderen en werk je graag in een team dan is deze leuke vrijwilligersplek wellicht iets voor jou.

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, Coördinator Vrijwilligerswerk, Stichting Land van Horne

De koffie staat voor je klaar!

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten of ondersteunen bij het eetpunt dragen er aan bij dat bewoners en bezoekers zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.