Advertentienummer: V1993

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Stramproy
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

In de ontmoetingsruimte van zorgcentrum Rust in Roy ontmoeten bewoners, familieleden en buurtbewoners elkaar tijdens activiteiten en open inloop. Ook biedt de ontmoetingsruimte de mogelijkheid voor bezoekers om kleine gerechtjes te gebruiken.

 Wij zijn op zoek naar vrijwillige gastvrouwen- en heren die het leuk vinden om met mensen om te gaan. Als gastvrouw/-heer draag je bij aan de sfeer en aan gezellige ontmoetingen tussen mensen. Je bent een aanspreekpunt voor de bezoekers, geeft hen een welkom gevoel, maakt een praatje, zorgt voor de koffie/thee en voor de bediening van bezoekers. Je werkt nauw samen met een team van vrijwilligers en professionals.De werkzaamheden in de ontmoetingsruimte vinden dagelijks plaats tussen 13.30 - 17.00 uur. We zoeken op dit moment vrijwilligers voor diverse dagdelen per week.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevrouw Rinie Driessens, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!