Voorbereidende workshop Beursvloer een succes

Hoorde net van mijn collega Sanne Kuepers dat de voorbereidende workshop over de Beursvloer een succes was afgelopen maandag. Zo’n 35 mensen kwamen hun licht opsteken en de conclusie was dat iedereen vanuit een vrijwilligersorganisatie of bedrijf wel iets te vragen of aan te bieden heeft. Er werd al al druk over en weer kennis met elkaar gemaakt vooruitlopend op de matches die op 17 oktober tijdens de Beursvloer ongetwijfeld tot stand gaan komen.

Een van de deelnemers stuurde dinsdag een mailtje met de volgende tekst: “Ik vond het een hele inspirerende avond, bedankt daarvoor! Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten, maar ik heb leuke ideeën gekregen.”

Heeft u ook interesse om een mooie verbinding aan te gaan met een vrijwilligersorgansatie of bedrijf? Zoekt u voor uw vereniging of club bijvoorbeeld advies, materialen of helpende handen? Meld u dan vooral nog aan voor de Beursvloer (zie de agenda op onze website). Maar ook als u gewoon de sfeer wilt komen opsnuiven van een Beursvloer of nog niet precies weet wat u zou kunnen vragen of aanbieden, bent u van harte welkom!

Met vriendelijke groet, Simone de Back, consulent Servicepunt Vrijwilligers, Punt Welzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *