Scouting HUBOVRA in actie voor Weerter kids!!

Hubovra 1 Hubovra2

 

Tijdens een overleg bij scouting HUBOVRA in september ontstond de ambitie om eens wat terug te doen voor Weert. Maar wat? Het moest iets te maken hebben met kinderen en sport en spel. Scouting staat immers voor ontdekken, samenspelen en bewegen in de natuur. Scouting staat ook voor sport en spel waarbij plezier voorop staat.

Dus……….

Gingen ze aan de slag met het inzamelen van speelgoed voor kinderen die in de decembermaand aan de zijlijn staan omdat het gezin het niet zo breed heeft. Alle ouders, scouts en begeleiders werden verzocht om eens naar hun stapel speelgoed te kijken en spullen af te staan voor dit mooie doel.

Scouting HUBOVRA heeft het speelgoed gedoneerd aan de Sponsorwinkel zodat de Sponsorwinkel in de decembermaand ook de kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is iets te ontvangen blij kan maken.

Goedbezigweert vindt dit een heel mooi initiatief en goed voorbeeld hoe je elkaar kunt versterken met gesloten beurzen. Goedbezigweert waardeert Scouting HUBOVRA door deze actie onder de aandacht te brengen op de site en facebook.

Scouting HUBOVRA dankt alle gulle gevers en wenst alle kinderen een mooie surprise!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *