Super ervaring als vrijwilliger bij Comm op!

“Ik voelde me erg gelukkig met het idee dat de Fair Trade Shop als een uitverkorene kon deelnemen. Het resultaat was wat ik gehoopt had. De voorbereidingen en de inzet op woensdag waren van dien aard dat het wel een geslaagde dag moest worden

Sjef en ik zijn erg blij met de zaken die allemaal aan de orde zijn geweest. De vele ideeën en meningen zijn van groot belang en grote waarde voor ons. Het zal ons een heleboel werk bezorgen, maar daar zijn wij niet bang voor. Integendeel, we zijn juist nog enthousiaster geworden en gaan met plezier de punten allemaal nauwkeurig bekijken en daar waar het kan ook doorvoeren. De ene uitdaging na de andere. Dat moet wel leiden naar succes”.

De reactie van Har van Wegberg, vrijwilliger bij de Fair Trade Shop, naar aanleiding van hun deelname aan Comm op! zegt genoeg. Op 30 mei zijn vijftien marketing- en communicatieprofessionals met veel enthousiasme vrijwillig aan de slag gegaan met diverse communicatie uitdagingen van vrijwilligersorganisaties in Weert. Afgevaardigden van Humanitas Midden Limburg, de Fair Trade Shop Weert en stichting Vrakkerplein werkten samen met de professionals aan onderwerpen als naamsbekendheid en vrijwilligerswerving.

De Fair Trade Shop Weert heeft een mooie kernboodschap gemaakt en van daaruit middelen voor PR bedacht, en diverse tips gekregen om de boodschap van de winkel over te dragen aan de klanten.

FairTradeShop-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *