Beursvloer groot succes!

Daar ben ik dan nog even, mijn laatste blog voorlopig, want dan nemen andere mensen het stokje over. Bijvoorbeeld de Molenstichting die geweldig mooi kunnen schrijven over hun werkzaamheden.

Gisteren vond dan eindelijk onze eerste Goedbezig Beursvloer plaats en ik heb er enorm veel energie van gekregen! Ontzettend mooi om te zien hoe meer dan 100 mensen uit Weert met elkaar in gesprek gingen en matches met elkaar maakten op allerlei gebied. Dat komt het maatschappelijk leven en de burgers in Weert absoluut ten goede! Het koppelen, matchen en netwerken duurde eigenlijk maar ruim een uur maar de mensen waren nog lang niet uitgepraat met elkaar. En in die tijd zijn een geweldig aantal van 55 genoteerde matches tot stand gekomen. Geweldig toch?

Zelf zijn we vanuit het Servicepunt nog verloot onder de aanwezige bedrijven en organisaties, voor 2 uur dienstverlening als matchmaker of gewoon als helpende handen. Voor ondermeer de groenploeg van het AZC, Vrolijkspel en buurtvereniging Fatima gaan we aan de slag.

Groetjes!

Simone de Back, consulente Servicepunt Vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *