Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Advertentie bekijken

Maak hier een keuze:
Vrijwilligers(werk) Maatjes Buurthulp Kennis Advertentie plaatsen

Spreekuur Weert: dinsdag 13.30-16.00 uur/ donderdag 9.30-12.00 uur. Voor het maken van een afspraak bel 0495-697900. Spreekuur Nederweert: woensdag 13.00-14.00 uur open inloop in Bibliocenter Nederweert. 

 

Wil jij jouw kennis delen met vrijwilligers? 

Bekijk hier de advertentie voor meer informatie

Laat je inspireren en kom in beweging

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Bijvoorbeeld door je vrijwillig in te zetten voor een vereniging of non- profitorganisatie? Of door buurtbewoners te helpen, iemands maatje te worden of extra deskundigheid op te doen? Laat je dan inspireren door in onze advertenties te kijken of zelf een advertentie te plaatsen. Zo kom je snel en makkelijk met mensen, organisaties of bedrijven in contact. Zoek je vrijwilligers voor je organisatie, een maatje of buurtbewoner om je een handje te helpen? Ook dan ben je op de juiste plek. 

Wil je eerst met ons in gesprek? Zie dan hiernaast voor meer informatie over onze spreekuren en bereikbaarheid.

  • Het spreekuur in Weert vindt plaats op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur. Je kan ons dan bellen via het nummer 0495-697900. Wil je graag een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Weert, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak. 
  • Wil je graag in Nederweert het gesprek aangaan over vrijwillige inzet? Bezoek dan de open inloop, deze vindt iedere woensdag plaats van 13.00 tot 14.00 uur in Bibliocenter Nederweert, Lambertushof 34. 

Wil je niet meer geregistreerd staan op onze site? Mail ons dan en wij zorgen voor het verwijderen van je gegevens.