Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Wie zijn we?

Wij zijn Punt Welzijn, en op de website van de Sociale Marktplaats Weerterland maken wij een PUNT van vrijwillige inzet: inwoners, vrijwilligersorganisaties en bedrijven uit Weert en Nederweert kunnen elkaar hier vinden op het gebied van vrijwilligerswerk, maatjes, buurthulp en kennis.

Hoe werkt het?
Je kan zelf een advertentie plaatsen met een vraag of aanbod.
Wil je reageren op een advertentie, dan kan dat via de button direct reageren bovenaan een advertentie of door contact op te nemen met de adverteerder via diens contactgegevens.

Wist je dat vier vrijwilligers van Punt Welzijn het spreekuur van de Sociale Marktplaats draaien en alle advertenties checken en plaatsen? Is er iets in een advertentie niet duidelijk, dan nemen Jeanne, Gonnie, Mia of Els contact met je op. En mensen die vrijwilligerswerk zoeken, heten zij van harte welkom op het spreekuur.

Zoek je meer informatie over Punt Welzijn? Bezoek dan de algemene website van Punt Welzijn, hierop kun je zien wat Punt Welzijn allemaal doet, welke activiteiten wij organiseren, welk nieuws wij graag met je delen is en wie onze medewerkers zijn.