Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Welk vrijwilligerswerk past bij jou

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Ben jij benieuwd waar jouw vrijwilligerskracht ligt? Of welk vrijwilligerswerk het beste aansluit op jouw persoonlijkheid en talenten? Klik dan hier door naar de landelijke test Vrijwilligerskracht. In een paar stappen word je al een stuk wijzer. Je vind de site ook via https://ontdekjevrijwilligerskracht.nl/type

Als je eens grondig wil onderzoeken welk vrijwilligerswerk bij jou past, dan kun je de focustest invullen via dit boekje.

Of vul de test digitaal in via Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen. Je ziet de uitslag dan meteen verschijnen. Wil je daarna meer informatie? Klik dan niet door maar richt je tot ons via email socialemarktplaats@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900.

Wil je graag in de zorg vrijwilligerswerk doen maar weet je nog niet precies wat? Dan kun je de focustest via deze link doen, want die is helemaal gericht op uitkomsten met vrijwilligerswerk in de zorg. 

Je kan de test ook uitprinten en rustig op je gemak offline invullen. Klik door naar de site van Punt Welzijn, waar we de pdf hebben staan: 

https://www.puntwelzijn.nl/voor-wie/vrijwillige-inzet/socialemarktplaats/

Je kunt ons ook bellen voor een persoonlijk gesprekOnze vrijwillige consulenten gaan graag met je in gesprek over jouw talenten, vaardigheden en wensen en zo kom je tot de ontdekking wat er bij jou zou kunnen passen. Ook bekijken de consulenten graag welke mogelijkheden er binnen Weert zijn op het gebied van vrijwilligerswerk dat bij jou past.

We zijn bereikbaar via 0495-697900 of socialemarktplaats@puntwelzijn.nl