Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Welk vrijwilligerswerk past bij jou

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Als je eens grondig wil onderzoeken welk vrijwilligerswerk bij jou past, dan kun je de focustest invullen via dit boekje.

Of vul de test digitaal in via Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen. Je ziet de uitslag dan meteen verschijnen. Wil je daarna meer informatie? Klik dan niet door maar richt je tot ons via email socialemarktplaats@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900.

Wil je graag in de zorg vrijwilligerswerk doen maar weet je nog niet precies wat? Dan kun je de focustest via deze link doen, want die is helemaal gericht op uitkomsten met vrijwilligerswerk in de zorg. 

Je kunt ook bij ons op gesprek komen tijdens de spreekuren op dinsdagmiddag (14.00-16.00 uur) en donderdagochtend (9.30 tot 12.00 uur). Vanwege corona hebben wij momenteel uitsluitend een telefonisch spreekuur. Onze vrijwillige consulenten gaan graag met je in gesprek over jouw talenten, vaardigheden en wensen en zo kom je tot de ontdekking wat er bij jou zou kunnen passen. Ook bekijken de consulenten graag welke mogelijkheden er binnen Weert zijn op het gebied van vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Loop op dinsdag- of donderdagochtend binnen bij het Cwartier in de Beekstraat 54 en vraag bij de receptie naar het spreekuur over vrijwillige inzet. Of maak een afspraak door te bellen naar 0495-697900 of te mailen naar socialemarktplaats@puntwelzijn.nl