Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Er zijn 17 advertenties gevonden

In deze training leer je hoe je als vrijwilliger dementie kunt herkennen en hiermee om kunt gaan.
Vanuit Punt Welzijn maken we jou voor je bedrijf graag attent op de mogelijkheden van de Good Busy community om nog beter bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken. Good Busy wordt aangeboden vanuit de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV) en biedt ondermeer een goed leesbare toolkit met informatie en tips.
Digitaal spreekuur bij Bibliocenter Weert   |   Bibliocenter   |   Weert
Heb je vragen over je smartphone, tablet, GPS apparatuur of e-book? Kom dan naar het Digitaal spreekuur bij Bibliocenter Weert.
Informatie WBTR vanuit het Ministerie   |   Punt Welzijn   |   Weert
Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft recent een Informatieblad “Gevolgen Wet bestuur en toezicht rechtspersonen voor verenigingen en stichtingen gepubliceerd”. Belangrijke informatie voor verenigingen en stichtingen.
BabyBieb Weert   |   Bibliocenter   |   Weert
Tips, de mooiste babyboekjes en leuke activiteiten.
Welk type mens ben jij en waar ben je goed in? Als je antwoord geeft op deze 2 vragen, laat de nieuwe online test zien welk vrijwilligerswerk bij je past.
Informatie over de WBTR   |   Punt Welzijn   |   Weert
Als vereniging of stichting meer weten over de WBTR? Bekijk dan de pagina Wet WBTR op onze algemene website van Punt Welzijn.
NVP, het netwerk voor HR-professionals, organiseert in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet een serie van drie webinars voor HR-adviseurs / managers over “medewerkersvrijwilligerswerk als HR tool”. Op 23 maart is het eerste webinar met een mini-college van Dr. Lonneke Roza.
Zou jij het super vinden als leden van je vereniging zich actief als vrijwilliger in gaan zetten? Dan is de training ‘van passieve leden naar actieve vrijwilligers’ iets voor jou. Je gaat online én door middel van een werkschrift aan de slag.
Zoek jij vrijwilligers voor je vereniging of stichting? Dan is de traninig ‘werven van vrijwilligers in 3 stappen’ iets voor jou. Je gaat online én door middel van een werkschrift aan de slag.