Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Er zijn 15 advertenties gevonden

Denk je na over crowdfunding als financieringsvorm voor jouw burgerinitiatief? Leer hier dan meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Het inzetten van social media kan veel opleveren voor jouw initiatief. Maar waar begin je? Welk kanaal is geschikt voor jullie project? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Heb je geld nodig om je initiatief te realiseren? Hoe schrijf je een aanvraag? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Om een mooi initiatief te laten slagen heb je hulp nodig van andere vrijwilligers. Maar hoe zorg je voor een breed gedragen initiatief? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
De gratis training ‘GOED omgaan met dementie’ is speciaal gericht op vrijwilligers in Weert en Nederweert. Hier leer je hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Dit kunnen mensen zijn waarvoor jij als vrijwilligers werkt, maar ook vrijwilligers waarmee jij samenwerkt.
Herkennen van ouderenmishandeling   |   Punt Welzijn   |   Weert
Kom je als vrijwilliger bij ouderen thuis? Dan kun je een belangrijke rol spelen in het verminderen van ouderenmishandeling. Leer in deze e-learning waar je op moet letten en wat je kunt doen.
Gratis online trainingen voor vrijwilligers(werk)   |   Punt Welzijn   |   Weert
Voor het volgen van een cursus op afstand heeft Kenniscentrum Vrijwilligerswerk gratis e-learning tools verzameld die je via internet kunt volgen als vrijwilliger of wanneer je vrijwilligerswerk coördineert.
Tijden veranderen en dus ook het verenigingsleven. Dat vraagt nieuwe manieren van besturen. Welke nieuwe vormen van besturen en organiseren zijn er? Hoe bepaal je als bestuur de koers? Hoe kun je veranderingen in gang zetten? Deze vragen komen aan de orde in de workshop Besturen in beweging, die Punt Welzijn op 30 maart organiseert in samenwerking met de SESAM-academie.
In Nederland zijn meer dan een miljoen mensen eenzaam. Zij ontwikkelen vaak eigen manieren om hiermee om te gaan, bijvoorbeeld het doen van vrijwilligerswerk. Dit kan positieve effecten hebben. Persoonlijke aandacht, een goede sfeer en passend vrijwilligerswerk zijn dan wel voorwaarden. Hoe kun jij binnen jouw vereniging alert zijn op eenzaamheid bij vrijwilligers?
Online cursus fondswerving van VSBfonds   |   Punt Welzijn   |   Weert
Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving van VSBfonds helpt je op weg bij het vinden van financiering van jouw project.