Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

Er zijn 149 advertenties gevonden

Punt Welzijn zoekt vrijwilligers die nieuwkomers persoonlijk willen coachen tijdens hun start in Weert. Misschien iets voor jou?
Vluchtelingen die aankomen in Weert hebben -zeker in het begin- ondersteuning nodig om een start te kunnen maken. Wil jij iemand die in jouw buurt of in Weert komt wonen kortdurend helpen hierbij? Laat het ons dan weten.
Denk je na over crowdfunding als financieringsvorm voor jouw burgerinitiatief? Leer hier dan meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Het inzetten van social media kan veel opleveren voor jouw initiatief. Maar waar begin je? Welk kanaal is geschikt voor jullie project? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Heb je geld nodig om je initiatief te realiseren? Hoe schrijf je een aanvraag? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Om een mooi initiatief te laten slagen heb je hulp nodig van andere vrijwilligers. Maar hoe zorg je voor een breed gedragen initiatief? Leer hier meer over in de online workshop van de KNHM foundation waar wij je vanuit Punt Welzijn graag op attenderen.
Ben jij die enthousiaste schilder-/tekenvrijwilliger die wij zoeken?
Wij zijn voor een dame afkomstig uit Tanzania op zoek naar een individuele vrijwilliger die zowel Swahili als de Nederlandse taal machtig is.
De gratis training ‘GOED omgaan met dementie’ is speciaal gericht op vrijwilligers in Weert en Nederweert. Hier leer je hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Dit kunnen mensen zijn waarvoor jij als vrijwilligers werkt, maar ook vrijwilligers waarmee jij samenwerkt.
Muziekvrijwilliger gezocht!   |   Beerens Bewindvoeringskantoor BV   |   Weert
Muziek maken samen met of voor een cliënt van ons die hier heel erg van zou genieten.