Advertentienummer: V2215

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Weekend
In onderling overleg
Waar :
Stramproy
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Zorgcentrum Rust in Roy zoekt enthousiaste vrijwilligers, die samen met de bewoners de huiskamer tot een gezellige ontmoetingsplek willen maken waar het goed toeven is. 

Binnen zorgcentrum Rust in Roy is de huiskamer op de begane grond de centrale ontmoetingsplek. Hier maken de bewoners gebruik van de maaltijd en ontmoeten ze elkaar voor een praatje of activiteit. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die  gastvrouw/heer willen zijn in de huiskamer.
U zorgt voor sfeer, voert een gesprek, onderneemt kleine activiteiten, verricht eenvoudige huiselijke activiteiten samen met de ouderen, ondersteunt bij de maaltijd, zorgt voor aankleding van de ruimte enz.

Er zijn diverse mogelijkheden en we nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen te kijken naar uw ideeën en mogelijkheden.

Affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, eigen initiatief en zelfstandigheid zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Tevens kun je je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.