Advertentienummer: V2226

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Weekend
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Stramproy
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

In zorgcentrum Rust in Roy bieden we zorg en begeleiding aan ouderen met dementie. Samen met de medewerkers zorgen betrokken vrijwilligers dat de cliënten een fijne dag hebben. Na de verzorging start de ochtend met het ontbijt voor de bewoners in de huiskamer. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die de bewoners willen begeleiden tijdens het ontbijt,  zodat zij een fijne start van de dag hebben. U kunt hierbij denken aan: het gezellig dekken van de ontbijttafels, het assisteren van de bewoners bij het gebruiken van het ontbijt, zoals boterham klaar maken, thee/ koffie inschenken, een praatje maken, opruimen, enz. U werkt nauw samen met de medewerker. 

 Bent u enthousiast? Beschikt u over geduld en inlevingsvermogen? Hebt u affiniteit met (kwetsbare) ouderen en vindt u het fijn om in een team te werken? Dan is vrijwilliger in de huiskamer misschien iets voor U.

Neem dan voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevrouw Rinie Driessens, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

 

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze kwetsbare ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar en gewaardeerd werk. Kortom; een hele verrijking.

Tevens kun je je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.
Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.