Advertentienummer: M2323

Advertentie details

Thema:
Coaching/ begeleiding
Sociaal contact
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
In overleg
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en wil je graag iets betekenen voor een jongere (10-18 jaar)? Dan is Punt Welzijn op zoek naar jou! Punt Welzijn laat mensen het beste uit zichzelf en elkaar halen. Daarom worden jongeren door jongeren gecoacht om hun persoonlijke leerdoelen te behalen. 

Als coach ben jij iemand met een voorbeeldfunctie. Jullie hebben wekelijks contact met elkaar en gaan samen aan de slag met de persoonlijke leerdoelen. Deze leerdoelen zijn heel divers: motivatie, vrijetijdsbesteding, positief zelfbeeld en nog veel meer! Tijdens jullie afspraken luister je naar de jongere, stel je de juiste vragen, doe je samen een spel of ga je praktisch aan de slag. Zo haal je het beste uit de jongeren én jezelf. Positiviteit en plezier staan voorop!

Voordat je gekoppeld wordt leren we jou als coach graag ook beter kennen. We kijken samen naar jouw kwaliteiten, beschikbaarheid en interesses. Dit matchen we vervolgens aan een jongere. Voordat je start met coachen krijg je van ons een workshop waarin we aandacht hebben voor coachingsvaardigheden. Daarnaast komen we met bepaalde regelmaat met alle coaches samen voor overleg, deskundigheidsbevordering of intervisie. De projectcoördinatoren zijn er altijd voor vragen en ondersteuning. De coaches zijn zowel vrijwilligers als stagiaires. 

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Iets voor een ander doen, geeft een goed gevoel!
  • Je oefent met gespreksvoering
  • Het staat mooi op je CV

Neem voor meer informatie of een kennismaking contact op met Imke Gijsen (0633178342, i.gijsen@puntwelzijn.nl) of Diederieke Brueren (0646356939, d.brueren@puntwelzijn.nl). Of neem een kijkje op onze website www.puntwelzijn.nl.

Tegenprestatie

Naast die onbetaalbare dank van een jongere, word je ook vrijwilliger of stagiaire bij Punt Welzijn. Dit betekent onder andere dat je ondersteuning krijgt van een medewerker en diverse vormen van waardering.

Je neemt deel aan een workshop waarin we aandacht hebben voor coachingsvaardigheden. Daarnaast komen we met bepaalde regelmaat met alle coaches samen voor overleg, deskundigheidsbevordering of intervisie.

Daarnaast heeft Punt Welzijn voor alle vrijwilligers een WA- en ongevallenverzekering afgesloten. Voor meer informatie zie ook de website van Punt Welzijn, www.puntwelzijn.nl