Advertentienummer: V2328

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Weekend
Waar :
Stramproy
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Als vrijwilliger op het eetpunt draag je zorg voor het gastvrij ontvangen van de bezoekers. De werkzaamheden bestaan verder uit: tafels dekken; maaltijden serveren aan tafel voor wie niet meer zelf naar het buffet kan komen; tafels afruimen en de zaal weer op orde brengen; vaatwasser inruimen; een luisterend oor zijn voor eventuele opmerkingen/signalen vanuit de gebruikers en deze, waar nodig, doorgeven.

Voor het eetpunt zijn we op zoek naar vrijwilligers op zaterdag en of zondag.

Bent je enthousiast? Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse heeft om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!