Advertentienummer: V2343

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Educatie
Kunst / Cultuur
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Waar :
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

De Vrolijkheid is een stichting die onder leiding van twee kunstenaars wekelijks met onze kinderen in azc Baexem creatief bezig is. Wekelijks wordt er een middag in de ruimte van de kunstenaars georganiseerd, waar de kids zich op allerlei manieren kunnen uiten. Dit kan ook door middel van een workshop gegeven door andere kunstenaars of door zelf op creatieve manier de handen uit de mouwen te steken. Momenteel werken ze met het thema "circus". Het eindresultaat laten de kids zien in een voorstelling voor alle bewoners. Vrijwilligers zijn de motor en onmisbaar. Om de kunstenaars te ondersteunen zoeken wij iemand die de volgende kwaliteiten  heeft:                                                                                                                                                                  

Jij bent een aanpakker, neemt initiatief, kunt goed samenwerken en zelfstandig werken. Je wil graag samen werken met professionle kunstenaars en hebt affiniteit met kinderen en jongeren die in een azc wonen. 

Wij bieden een unieke werkomgeving vol inpiratie, talent en veerkracht en niet te vergeten heel veel plezier!

Tegenprestatie

Voor het indienst treden bieden wij de mogelijkheid om mee te lopen en kennis te maken met de kunstenaars en de kinderen. Bij indiensttreding krijgt de vrijwilliger de onkosten voor de (verplichte) aanvraag van VOG en eventuele aanvraag hepatitus vergoed. De hoogte van de reiskostenvergoeding is afhankelijk van het aantal kilometers en bedraagt € 0,25 cent per kilometer met eigen vervoer. De reiskostenvergoeding voor het reizen met openbaar vervoer geschiedt op basis van de daadwerkelijk gemaakte kosten.