Advertentienummer: V2389

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Maandelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen  de groepswoningen van woonzorgcentrum Zuyderborgh zijn wij op zoek naar vrijwilligers die  ondersteuning willen bieden tijdens de activiteiten. Denk hierbij aan b.v. ontbijt verzorgen, koffie inschenken, wandelen, een spel spelen met de bewoners of een praatje maken.

Naast de vaste verzorging (die altijd aanwezig is)  kunnen vrijwilligers middels hun extra aandacht en ondersteuning bijdragen aan het welbevinden van onze clienten.

Affiniteit met (dementerende) ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze kwetsbare ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar en gewaardeerd werk. Kortom; een hele verrijking!