Advertentienummer: V2398

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met ons (professionele begeleiding) onze deelnemers  een fijne ochtend/middag willen bezorgen.

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen een activiteit/activiteiten te ondernemen met onze deelnemers.
Denk bijvoorbeeld aan een uurtje handwerken, verhalen vertellen over vroeger, yoga, muziek maken. En misschien heb je zelf ook nog hele leuke ideeën. 

We vragen vrijwilligers voor de donderdag ochted/middag of vrijdag ochtend/middag. Of een andere ochtend/middag in overleg met je.

Wat doen wij?

We bieden in een rustige natuurlijke omgeving zorg en dagbesteding aan ouderen, dementerende ouderen en ouderen met een beperking. Bij Bosserhof staat de deelnemer en zijn of haar persoonlijke zorgvraag centraal. Er wordt dan ook veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht.

Door de corona werken we anders dan normaal. Hierbij staat veiligheid voorop. We werken bijvoorbeeld met mondkapje. Bij interesse wordt dit verder toegelicht. We zien graag je  TELEFONISCHE reactie tegemoet.

Bosserhof is geopend van maandag t/m vrijdag. De dag  is in overleg met jou.

 

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

Wij bieden

-Kerstattentie

- uitnodiging voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie

- werk wat veel voldoening geeft