Advertentienummer: V2429

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wandelen in groepsverband met bewoners van zorgcentrum St. Joseph in Nederweert.

Voor de bewoners met somatische (lichamelijke) beperkingen van het zorgcentrum St. Joseph in Nederweert, die afhankelijk zijn van een rolstoel om naar buiten te gaan, zou het fijn zijn om wandelmaatjes te hebben.

We willen graag een wandelgroep starten voor deze bewoners! Dag en tijd wordt nader bepaald en is mede afhankelijk van de mogelijkheden van jou als vrijwilliger. Samen naar de mooiste plekjes van Nederweert, een praatje maken, lachen en natuurlijk een kopje koffie/thee drinken. 

Vind jij wandelen leuk? Ben je fysiek gezond en heb je affiniteit met ouderen dan is deze vrijwilligerstaak helemaal passend. 

 Ook vrienden- en vriendinnengroepjes of wandelclubjes zijn welkom voor deze taak! Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.

Tegenprestatie

Als wandelmaatje van onze bewoners wordt u ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt u een plek waar u gewaardeerd wordt voor uw inzet en kunt u genieten van een mooie attentieregeling. Verdere voordelen zijn o.a. de reiskostenvergoeding en krijgt u mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen zoals het 'begeleiden van cliënten in een rolstoel'.