Advertentienummer: V2451

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Ochtend
Middag
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Als vrijwilliger van de dagbesteding in zorgcentrum St. Joseph kom je in een leuk team. De collega's werken je goed in en ben je bovenal van grote betekenis voor de deelnemers. De deelnemers zijn woonachtig in de gemeente Nederweert en houden van gezelligheid, lekkere dingen, in beweging blijven, muziek, en nog veel meer!

Misschien heb je wel een leuke hobby die je samen met hun kunt doen. Wij denken bijvoorbeeld aan koken of bakken, misschien maak je leuke muziek of wil jij ons verrassen met iets nieuws. We horen het graag!

Lijkt het jou ook leuk om met ouderen om te gaan en van betekenis te kunnen zij? Neem dan vrijblijvend contact op. 

De dagbesteding is 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Vrijwilligers werken in dagdelen. 

We zouden het heel fijn vinden als jij 1 of 2 momenten per week beschikbaar zou zijn. Op dit moment hebben we openstaande vacatures op donderdag en zaterdag. 

 

Tegenprestatie

Voor deze betekenisvolle taak wordt je ingeschreven als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne.

Dit biedt je een plek waar je gewaardeerd wordt voor jouw inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen zoals de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag' of de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel'.

 

Indien jij voor je opleiding een vrijwilligersplek zoekt om kennis te krijgen van doelgroepen dat is deze plek heel geschikt.