Advertentienummer: V2540

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen zorgcentrum Martinus is de huiskamer in de woning de centrale ontmoetingsplek voor cliënten. De dag beginnen in je eigen tempo en ontbijten in de huiskamer, daar kijken veel cliënten naar uit. In diverse woningen zijn we op zoek naar vrijwilligers, die graag een bijdrage willen leveren aan het bieden van sfeer en ondersteuning tijdens het ontbijt. Je helpt met tafels dekken en de ontbijtspullen klaarzetten. Je hebt aandacht voor mensen die extra begeleiding nodig hebben en overlegt met de cliënten wat ze graag willen eten. Tijdens het ontbijt heb je alle tijd om een praatje met de cliënten te maken. Mocht je na het ontbijt nog tijd hebben om samen met de clienten een activiteit te doen, dan ben je van harte welkom om dat te doen.

 

Spreekt de vacature je aan, dan nodigen we je graag uit om te reageren . Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

 

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Tevens kun je genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.
Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.